Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Recenze zájezdů našich klientů Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Cestovní kancelář pro Evropu, poznávací a pobytové zájezdy

Recenze zájezdů od našich klientů

Poutní zájezd do Tatimy

Idesová A ntonie (8.11.2017)

Zúčastnila jsem se poutního zájezd v měsíci říjnu tohoto roku.Maximální spokojenost,zvláštní poděkování paní Vondráčkové.za úžasné výklady k zájezdu.Již se těším ... Celý textna další spolupráci.Vřele dpopručuji .Idesová,Břeclav

Švýcarsko - Francie

Zdeňka a Ludmila Olšovské z Ostravska (25.9.2017)

Moc děkujeme za úžasnou dovolenou Švýcarska - Francie v termínu 23. 07. – 29. 07. 2017, vše bylo perfektně připraveno a ... Celý textpodle počasí se vyvíjel i program. Užili jsme si ve zdraví a v dobré náladě i kolektivu krásnou, velmi příjemnou dovolenou. Velké díky Vám i vašemu manželovi za splnění svého životního snu - vidět a poznat Švýcarsko. Vděčné klientky a poutnice Zdeňka a Ludmila Olšovské z Ostravska.Ať se i nadále daří splnit lidem jejich cestovatelské sny a přání. Moc děkujeme

poděkování

Miroslav Hronek a Bohumila Vacatová (25.9.2017)

Dobrý den, chceme poděkovat panu delegátovi za perfektní výklad a krásný výlet na orlí hnízdo a jeho okolí.Přejeme ať se Vaší ... Celý textcestovní kanceláři daří a máte spoustu spokojených klientů. S pozdravem Miroslav Hronek a Bohumila Vacatová

pouť Lurdy, Fátima, Montserrat

Anděla Němcová (25.9.2017)

Dobrý den, v sobotu dne 19. září 2017 jsem přijela z poutě (Lurdy, Fátima, Montserrat), organizované Vaší cestovní kanceláří. Chci Vám, a ... Celý textjistě ne jen za sebe, poděkovat za perfektní organizaci a průvodce pana Petra Horáka, který jel s námi v autobuse č. 702. Pan Horák je průvodce, který se jen tak nenajde, je profesně i organizačně výborný a přitom velice lidský. Rovněž řidiči byli perfektní. Pokud se rozhodnu opět na nějakou pouť, tak jedině s Vaší cestovní kanceláří. Přeji Vám aby se Vám dařilo v osobním životě i ve Vaší cestovní kanceláři. Hezké dny přeje Anděla Němcová Stašov 4, 572 01 Polička

pouť

Havlíková Lidka (25.9.2017)

pochvala panu Petrovi Horákovi Vážení Vondráčkovi! Moc bych chtěla poděkovat panu Petrovi Horákovi za bezvadné průvodcování. Oznámil nám vše, co se bude ... Celý textkonat a bylo-li třeba ochotně to zopakoval. Měl již nachystané, pro nás všechny, prospekty míst, kam jsme jeli. Musel se domlouvat s řidiči i s námi , ale vždy ve slušnosti. Byla to moc pěkná pouť i zásluhou Petra. S pozdravem Havlíková Lidka

pouť Fatima

Daniela (25.9.2017)

Milý Zdeňku, chtěla bych Ti poděkovat za příležitost zúčastnit se pouti do Fatimy - byla to pro mě veliká zkušenost. Měla jsem ... Celý textmožnost pracovat se skvělou skupinou hodných lidí a též velké díky za pány řidiče, oba byli úžasní a profesionální, velmi je chválím za odvedenou práci i jejich přístup. Ještě jednou díky a posílám pozdravy z Olomouce. Daniela

Poutní zájezd Francie - Portugalsko - Španělsko

Manželé Hůlovi (24.9.2017)

Zájezd byl perfektně připravený do všech detailů, výborné profesionální průvodcobské služby p. Vondráčkové. Mnohokrát děkujeme a budeme vaší cestovní kancelář ... Celý textdoporučovat. Rádi služeb vaší ck využijeme.

Černá Hora - turiticko - poznávací zájezd

Radovan (26.7.2017)

Děkuji všem za krásný turistický zájezd do Černé Hory. Skvělý průvodce, výborní řidiči, nádherná krajina, dobré jídlo. Ubytování bylo sice trochu ... Celý texthorší, ale na Balkáně a ve vnitrozemí se s tím musí počítat. Pdtrženo, sečteno, výborný zájezd pro ty, kteří chtějí poznat něco nového, a nebojí se "trochu" po horách proběhnout po svých.

autosalon v Ženevě

Hobzovi za Zárubic (22.3.2017)

Dobrý den, chtěli bychom vám poděkovat za krásný zájezd do Švýcarska na autosalon v Ženevě. Zvláště panu Vondráčkovi za poklidný průběh zájezdu ... Celý texta za veškeré informace ke každému místo, kterým jsme projížděli. Vybrali jsme tento zájezd jako dárek manželovi k 70.narozeninám a bylo to to nejlepší co jsme mu mohli věnovat. Ještě jednou děkujeme a přejem hodně dalších spokojených zákazníků. Krásný den Hobzovi za Zárubic

dopis

Zdraví Weignerovi a Vlčková (14.12.2016)

Děkujeme vedení Vaší cestovní kanceláře za umožnění opravdu nevšedního prožitku předvánoční atmosféry, který nám poskytl sobotní zájezd do oblasti Solné komory ... Celý textv Rakousku. Jinak k vánočním svátkům a do nového roku přejeme hodně pohody, zdraví a osobních úspěchů. Zdraví Weignerovi a Vlčková

Formulář nové recenze zájezdu
Text:
 
kod

INFOLINKA

568 821 115

FOTOGALERIE

VYHLEDAT ZÁJEZD

Typ:
Lokalita:
Zájezd:
Odlet:Kalendář odletu na dovolenou
Délka:
Doprava:
Strava:

Zaslat poptávku - dovolená

ZEMĚ

Kurzy měn
EMUEUR26,11
USAUSD21,71

Cestovní kancelář VOMA, s.r.o. - netkatalog.czCestovní kanceláře, agentury a dovolená - netkatalog.cz