Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Recenze zájezdů našich klientů Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Cestovní kancelář pro Evropu, poznávací a pobytové zájezdy

Recenze zájezdů od našich klientů

pouť Lurdy, Fátima, Montserrat

Anděla Němcová (25.9.2017)

Dobrý den, v sobotu dne 19. září 2017 jsem přijela z poutě (Lurdy, Fátima, Montserrat), organizované Vaší cestovní kanceláří. Chci Vám, a ... Celý textjistě ne jen za sebe, poděkovat za perfektní organizaci a průvodce pana Petra Horáka, který jel s námi v autobuse č. 702. Pan Horák je průvodce, který se jen tak nenajde, je profesně i organizačně výborný a přitom velice lidský. Rovněž řidiči byli perfektní. Pokud se rozhodnu opět na nějakou pouť, tak jedině s Vaší cestovní kanceláří. Přeji Vám aby se Vám dařilo v osobním životě i ve Vaší cestovní kanceláři. Hezké dny přeje Anděla Němcová Stašov 4, 572 01 Polička

pouť

Havlíková Lidka (25.9.2017)

pochvala panu Petrovi Horákovi Vážení Vondráčkovi! Moc bych chtěla poděkovat panu Petrovi Horákovi za bezvadné průvodcování. Oznámil nám vše, co se bude ... Celý textkonat a bylo-li třeba ochotně to zopakoval. Měl již nachystané, pro nás všechny, prospekty míst, kam jsme jeli. Musel se domlouvat s řidiči i s námi , ale vždy ve slušnosti. Byla to moc pěkná pouť i zásluhou Petra. S pozdravem Havlíková Lidka

pouť Fatima

Daniela (25.9.2017)

Milý Zdeňku, chtěla bych Ti poděkovat za příležitost zúčastnit se pouti do Fatimy - byla to pro mě veliká zkušenost. Měla jsem ... Celý textmožnost pracovat se skvělou skupinou hodných lidí a též velké díky za pány řidiče, oba byli úžasní a profesionální, velmi je chválím za odvedenou práci i jejich přístup. Ještě jednou díky a posílám pozdravy z Olomouce. Daniela

Poutní zájezd Francie - Portugalsko - Španělsko

Manželé Hůlovi (24.9.2017)

Zájezd byl perfektně připravený do všech detailů, výborné profesionální průvodcobské služby p. Vondráčkové. Mnohokrát děkujeme a budeme vaší cestovní kancelář ... Celý textdoporučovat. Rádi služeb vaší ck využijeme.

Černá Hora - turiticko - poznávací zájezd

Radovan (26.7.2017)

Děkuji všem za krásný turistický zájezd do Černé Hory. Skvělý průvodce, výborní řidiči, nádherná krajina, dobré jídlo. Ubytování bylo sice trochu ... Celý texthorší, ale na Balkáně a ve vnitrozemí se s tím musí počítat. Pdtrženo, sečteno, výborný zájezd pro ty, kteří chtějí poznat něco nového, a nebojí se "trochu" po horách proběhnout po svých.

autosalon v Ženevě

Hobzovi za Zárubic (22.3.2017)

Dobrý den, chtěli bychom vám poděkovat za krásný zájezd do Švýcarska na autosalon v Ženevě. Zvláště panu Vondráčkovi za poklidný průběh zájezdu ... Celý texta za veškeré informace ke každému místo, kterým jsme projížděli. Vybrali jsme tento zájezd jako dárek manželovi k 70.narozeninám a bylo to to nejlepší co jsme mu mohli věnovat. Ještě jednou děkujeme a přejem hodně dalších spokojených zákazníků. Krásný den Hobzovi za Zárubic

dopis

Zdraví Weignerovi a Vlčková (14.12.2016)

Děkujeme vedení Vaší cestovní kanceláře za umožnění opravdu nevšedního prožitku předvánoční atmosféry, který nám poskytl sobotní zájezd do oblasti Solné komory ... Celý textv Rakousku. Jinak k vánočním svátkům a do nového roku přejeme hodně pohody, zdraví a osobních úspěchů. Zdraví Weignerovi a Vlčková

velké díky – advent Rakousko, Solná komora

Blanka a František Roupcovi, Květa Bretšnajdrová (14.12.2016)

Dobrý den, mockrát děkujeme za krásný sobotní zážitek. Bylo to nádherné a hezky jiné než ve velkých městech. Krásný zbytek adventu a ... Celý textpohodu a klid přeje Blanka a František Roupcovi, Květa Bretšnajdrová a Olga Honsová

Poutní zajezd do Říma v jubilejním roce

Zuzi z Jablunkova (5.12.2016)

V září se naše jablunkovska farnost zúčastnila pouti do Říma s excelentní cestovní kanceláří VOMA. S cestovkou pořádá naše farnost poutě ... Celý textuž 10 let a nikdy neměly chybu. Organizace ze strany cestvoky je 100% Letošní pouť jsme uskutečnili v návaznosti na Svatý Rok vyhlášený papežem. Vydali jsme se do Říma, ve kterém jsme prošli všechny 4 svate brány, na požádani nám náš průvodce pan Ing. Zdeněk Vondráček umožnil účast na středeční generální audienci papeže Františka, což byl pro každého zážitek - vidět papeže naživo a tak zblízka :-) Kromě Říma jsme projeli i Toskánsko, navštívili jsme Sienu, krásné středověké městečko. A tak jak už to pan Vondráček umí, naplánoval nám kromě prohlídek měst i nádherný okruh Dolomity. Lanovka na Sass pordoi, jezero Karer See, vrcholky Latemaru. Cestou zpět jsme navštívili Bavorsko, pohádkový zámek Neuschwanstein a na své si přišli i nadšenci skoků na lyžích - Garmisch partenkirchen Ubytovaní jsme byli v komfortních holetech, stravování bylo bez problémů. Kromě turistického průvodce jsme měli i duchovní program, který vedl náš farář Janusz Kiwak. Chtěla bych touto cestou jménem svým i všech zúčastněných poutníků poděkovat cestovní kanceláři za skvělé prožity čas i za všechny zážitky a musím také dodat, že řidiči z firmy Tredos byli zodpovědní a dovezli nás tam i zpět bezpečně a hezky se o nás starali co se týče servisu v autobuse. Už teď se těším na další zájezd

Poutní zájezd do Itálie

Petra Pudilová (26.9.2016)

Chtěli bychom za celou chrudimskou farnost moc poděkovat CK Voma za poutní zájezd do Itálie. Zvláštní dík patří skvělé průvodkyni paní ... Celý textMartě Vondráčkové, byla vždy perfektně připravená, vstřícná a velmi lidská. Zájezd byl dokonale připravený, se vším jsme byli maximálně spokojení. Doufáme, že spolupráce s touto cestovní kanceláří nebyla poslední. Moc děkujeme.

Formulář nové recenze zájezdu
Text:
 
kod

INFOLINKA

568 821 115

FOTOGALERIE

VYHLEDAT ZÁJEZD

Typ:
Lokalita:
Zájezd:
Odlet:Kalendář odletu na dovolenou
Délka:
Doprava:
Strava:

Zaslat poptávku - dovolená

ZEMĚ

Kurzy měn
EMUEUR26,10
USAUSD21,72

Cestovní kancelář VOMA, s.r.o. - netkatalog.czCestovní kanceláře, agentury a dovolená - netkatalog.cz