Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Recenze zájezdů našich klientů Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Cestovní kancelář pro Evropu, poznávací a pobytové zájezdy

Recenze zájezdů od našich klientů

Pravčická brána.

Bilkovi. (23.6.2015)

Nezbývá nám ,než souhlasit s p.Polachovou a její recenzí zájezdu do Českého Švýcarska s výjezdem do Drážďan. Děláte to dobře. Bilkovi. ... Celý text

Zájezd Hřensko, Drážďany

Mirka Polachová (15.6.2015)

Dobrý den, chtěla bych poděkovat za překrásný zájezd, který se uskutečnil tento víkend. Pan průvodce Klusáček byl jako vždy excelentní, ... Celý textbyla jsem ráda, že i méně zdatným turistům zvolil kratší variantu pěšího výletu v Hřensku. S pozdravem Mirka Polachová

Zájezd do Belgie

Eva Elblová (10.6.2015)

Zájezd do Belgie byl opět velmi vydařený. Všichni účastníci byli spokojení ba přímo nadšení. Pan Vondráček podal jako vždy profesionální výkon ... Celý textjako průvodce. Řidiči taktéž perfektní (vy je snad klonujete, jinak nechápu, kde berete pokaždé takové šikovné lidi). Děkuji tedy touto cestou všem, kteří se podíleli na přípravě tohoto zájezdu i na jeho průběhu. V budoucnu s vámi opět rádi vyjedeme do světa. Ať se cestovní kanceláři daří a všem zaměstnancům hodně zdraví a elánu do další práce přeje Eva Elblová

Solná Komora

Petra Cilová (2.6.2015)

Dobrý den, zájezd do Solné Komory mohu jen doporučit. Vše bylo skvěle zorganizované, ubytování krásné, počasí nám také vyšlo. Pan průvodce Klusáček ... Celý textje velmi zkušený a šikovný průvodce.Děkujeme i s manželem. Cilovi

zájezd Rakousko

Lenka Zahálková (1.6.2015)

Dobrý den paní Premarová, chtěla jsem moc poděkovat za krásný zájezd do Rakouska, který jsme s Vaší CK o víkendu absolvovali. ... Celý textZájezd se opravdu vydařil, děkujeme hlavně panu Klusáčkovi za to, jak se nám věnoval a předal nám spoustu nových informací. Také pan řidič nás bezpečně vozil po vysokohorských silnicích. Moc se nám Rakousko líbilo. Pozdravujte ode mne pana Vondráčka, přeji Vám všem krásné léto a dovolené. Zdravím z Humpolce Lenka Zahálková

Polsko

Ludmila Sokolová (26.5.2015)

Dobrý den, vrátili jsme se z nádherného zájezdu do Polska. Průvodce i pan řidič byli skvělí, celá organizace zájezdu byla výborná. ... Celý textByli jsme velmi spokojení a máme hodně úžasných zážitků. Děkuji. Ludmila Sokolová

Polsko s Kroměříží

Mgr. Dana Dušková (26.5.2015)

Dobrý den, Chtěla bych moc poděkovat za krásný poznávací zájezd Polsko s Kroměříží, vše bylo úžasně zorganizované a skvělý pan průvodce. Přeji ... Celý textvám všem samé krásné dny a samé krásné zájezdy, určitě s Vaší cestovní kanceláří znovu vyrazím a budu všem doporučovat. Ještě jednou velký dík, s pozdravem Mgr. Dana Dušková, Pacov

Paříž

Barbora Štindlová (27.4.2015)

Dobrý den, přesně před týdnem jsme s Vaší kanceláří odjížděli do Paříže. Chtěla jsem Vám poděkovat za skvěle poskytnuté služby. Byli jsme ... Celý textvelmi spokojeni s celým zajištěním, s pány řidiči i s úžasnou prací paní Kalábové. Vyřizuji díky nejen od dospělého dozoru a všech studentů, ale i od rodičů našich cestovatelů. Ať se Vám v práci daří a hezký den přeje Barbora Štindlová

Krakov

Michaela Čajánková, Jihlava (27.12.2014)

Dobrý den, v sobotu 13.12. jsme se zúčastnili z vaší CK zájezdu do Krakova. Chtěla bych tímto poděkovat průvodci Oldřichu Klusáčkovi ... Celý textza velmi kvalifikovaný a poutavý výklad. Jeho znalosti jsou vynikající a procházka Krakovem s ním byla bezvadná. S manželem jsme absolvovali již několik poznávacích zájedů a pan Klusáček je jeden z nejlepších průvodců. Poděkování patří také řidičům za pohodovou jízdu. Prosím vyřiďte všem naše poděkování.

bezchybná dovolená

Šárka (6.10.2014)

letošní dovolená v Bernských Alpách byla fantastická, skvělý program, vše do puntíku naplánování, žádný problém, slunečné počasí. Jediné, co si přát ... Celý textnavíc je to, aby trvala minimálně 3x tak dlouho :)

Formulář nové recenze zájezdu
Text:
 
kod

INFOLINKA

568 821 115

FOTOGALERIE

VYHLEDAT ZÁJEZD

Typ:
Lokalita:
Zájezd:
Odlet:Kalendář odletu na dovolenou
Délka:
Doprava:
Strava:

Zaslat poptávku - dovolená

ZEMĚ

Kurzy měn
EMUEUR26,10
USAUSD21,72

Cestovní kancelář VOMA, s.r.o. - netkatalog.czCestovní kanceláře, agentury a dovolená - netkatalog.cz