Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Recenze zájezdů našich klientů Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Cestovní kancelář pro Evropu, poznávací a pobytové zájezdy

Recenze zájezdů od našich klientů

Chorvatsko

Jana Kasáčková (6.6.2016)

Dobrý den, dnes jsme se vrátili z Chorvatska. Velmi chci tímto ještě jednou poděkovat úžasnému průvodci p. Vlasákovi za jeho ochotu nejen ... Celý textpři realizaci celého zájezdu, ale hlavně také při zařizování věcí ohledně úrazů dětí. Velmi ještě jednou děkujeme a jestli nám to za 2 roky opět vyjde, určitě se obrátíme na Vaší cestovní kancelář. S pozdravem Jana Kasáčková

Hitlerovo Orlí hnízdo

Základní škola Mohelno - Mgr. Horký Vladimír (6.6.2016)

Vážená cestovní kanceláři, chtěl bych touto cestou poděkovat za přípravu, organizaci a realizaci našeho zájezdu na "Hitlerovo Orlí hnízdo" a zámky snů krále ... Celý textLudvíka II., který jsme absolvovali ve dnech 27. 5. 2016 - 29. 5. 2016. Celý zájezd byl precizně časově i organizačně zajištěn, ubytování se snídání bylo na velice dobré úrovni, doprava byla zajištěna bezproblémově pohodlným autobusem, který řídili zkušení profesionální řidiči a paní průvodkyně Eva Ladmanová se zhostila svého průvodcovství velice profesionálně. Byla vstřícná, vyhověla veškerým požadavkům cestovatelů a její informace byly maximálně vyčerpávající, obsáhlé, zajímavé a sestavovány do souvislostí s řešenou problematikou. Vše bylo umocněno nádherným počasím, které nám přálo a samozřejmě nádhernou alpskou přírodou. Všichni cestovatelé byli maximálně spokojeni a nadšeni s perspektivou účasti na dalším našem zájezdu! S pozdravem Mgr. Horký Vladimír, ředitel školy

pouť do Itálie

Dobiášová Hana (2.4.2016)

Dobrý den. Chci poděkovat cestovní kanceláři a předevěším ing. Martě Vondráčkové za organizaci a doprovázení poutě do Itálie ve dnech 12.-18.3.2016. Přes můj ... Celý textvěk a zdravotní omezení se mi splnilo moje přání navštívit tato místa, někde jsem již byla, někde to bylo poprvé. Děkuji také za duchovní provázení páteru V.Křížovi a paní Molnárové. Přeji Boží požehnání do vaší další činnosti.

Poděkování

Jitka Matějková, ŽŠ Hrotovice (29.3.2016)

Chtěla bych touto cestou velmi poděkovat panu majiteli CK, panu ing. Vondráčkovi a celému týmu v kanceláři za překrásný zážitek z ... Celý textpoznávacího zájezdu do Švýcarska. Celá organizace neměla, jako vždy, jedinou chybičku. Všichni byli nadšení ze všech míst, které jsme navštívili, ze znalostí a velmi praktických rad pana průvodce, pana inženýra Vondráčka. Všem velmi doporučuji využití služeb CK Voma. S pozdravem Jitka Matějková, ZŠ Hrotovice.

adventní Vídeň

Hutařovi (29.12.2015)

Dobrý den, děkujeme cestovní kanceláři VOMA za skvělý výlet do adventní Vídně se skvělým průvodcem Oldou Klusáčkem.

Poděkování

rodina Sedláčkova (16.12.2015)

Dovolte , abychom touto cestou poděkovali panu průvodci jak se opravdu skvěle shostil své úlohy .

pouť 18.10.-28.10.2015

Mikulášek (1.12.2015)

Když jsem objednával poutní zájezd věděl jsem,že to bude 7500 km dlouhá cesta.Musím ale konstatovat,že to co pro nás tentokrát připravila ... Celý textCK VOMA a její vedoucí ing.Zdeněk Vondráček ve skutečnosti předčilo našem představy o zájezdech.Perfektně a téměř na minutu připravený program pro každé poutní místo a k tomu velké znalosti pana ing.Vomdráčka včetně zajištění Mše svaté v každém poutním místě které jsme navštívili i s knězem,který byl účastníkem zájezdu ,to vše nemělo jedinou chybu a zanechalo na nás hluboký dojem.Tohoto poutníhozájezdu se zúčastnily všechny věkové kategorie poutníků a když jsme potom vystupovali z autobusu u divadla v Brně loučíli jsme se slovy "tak příští rok na takové poutním zájezdu nashledanou" Ještě jednou velký díl Vám a Vaší CK mnoho úspěchů. Mikulášek

Jazykový a poznávací pobyt v Angli

Mgr. Soňa Havlíčková,Střední škola stavební Třebíč (16.10.2015)

Vážený pane Vondráčku, minulý týden jsme s Vaší cestovní kanceláří absolvovali jazykový a poznávací pobyt v Angli. Chtěla jsem Vám jménem ... Celý textsvým i jménem kolegyň, které se akce zúčastnily, poděkovat za profesionálně připravený program, zajištění ubytování v rodinách, které byly velmi vstřícné a milé řidiče. Byla to pro nás pedagogy příjemná zkušenost, kterých jsme zatím během svojí praxe mnoho nezažili. Spokojenost byla i na straně studentů, a to i s výukou anglického jazyka. Především bychom však chtěli vysoce ocenit práci pana průvodce - Petra Horáka. Jeho znalosti z různých oborů neznaly mezí, lidský, příjemný přístup a schopnost empatie udělaly z celé akce pohodovou záležitost, kterou si všichni účastníci užívali. Jeho jazykové znalosti jsou obdivuhodné a orientace v místech, kterými jsme projížděli a která jsme navštívili, nám umožnily seznámit se s nimi velmi zevrubně. Za pana průvodce tedy tisíceré díky. Věřte, že jsme stejná slova tlumočili i panu řediteli Aloisi Novákovi a poděkování Vám je mířeno i z jeho strany. Za pedagogy, kteří se zúčastnili akce, Mgr. Soňa Havlíčková, třídní učitelka S1B - Střední škola stavební Třebíč

Poděkování

Jana Hanáková a spolucestovníci (1.10.2015)

Dobrý den, chtěli bychom Vám upřímně poděkovat za zprostředkování krásného výletu v podobě poznávacího zájezdu do Paříže. Na uplynulý víkend, ze ... Celý textkterého máme nádherné zážitky, dlouho nezapomeneme. Svůj velký podíl na tom má i Vaše paní průvodkyně paní Vitamvásová. Přestože jsem již na několika poznávacích zájezdech byla (i s Vaší CK), ještě jsem se nesetkala s takhle skvělou průvodkyní jako je ona. Ohromovala nás svou znalostí, přehledem, zkušenostmi, radami, ale také byla ke všem laskavá, každému vyšla vstříc a atmosféra, kterou výletu dodala, se snad ani nedá popsat… Takže velice děkujeme. S přáním pěkného dne Jana Hanáková a spolucestovníci

Pouť Itálie Kunštát

D. Blahová (30.9.2015)

Dobrý den, pane Vondráčku, chtěla bych Vám touto cestou poděkovat za nevšední zážitky při naší pouti do Itálie. Všem se ... Celý textnám tato pouť velmi líbila a to hlavně díky dobře naplánované a organizované cestě a také díky paní průvodkyni - Ing. Martě Vondráčkové. Vaše paní byla po všech stránkách velmi dobře připravená nám předat veškeré možné informace o všech navštívených poutních i ostatních místech a byla nám nejen organizační, ale i duchovní oporou ( spolu s p. farářem ) na cestách. Tato pouť byla opravdu velmi silný a hezký zážitek a mohli jsme ji uskutečnit díky Vám a Vaší CK. Ještě jednou velký dík Vám a věřím, že i v budoucnu se budeme moci na Vás obrátit o další spolupráci. Za sebe a kunštátské farníky zdravím D. Blahová

Formulář nové recenze zájezdu
Text:
 
kod

INFOLINKA

568 821 115

FOTOGALERIE

VYHLEDAT ZÁJEZD

Typ:
Lokalita:
Zájezd:
Odlet:Kalendář odletu na dovolenou
Délka:
Doprava:
Strava:

Zaslat poptávku - dovolená

ZEMĚ

Kurzy měn
EMUEUR26,10
USAUSD21,72

Cestovní kancelář VOMA, s.r.o. - netkatalog.czCestovní kanceláře, agentury a dovolená - netkatalog.cz