Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Recenze zájezdů našich klientů Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Cestovní kancelář pro Evropu, poznávací a pobytové zájezdy

Recenze zájezdů od našich klientů

MALÁ FATRA

Jana Pavlíčková, Moravský Krumlov (22.9.2020)

Chci moc poděkovat nesmírně ochotné, trpělivé a milé paní Vondráčkové, velké profesionálce, která byla naší průvodkyní na srpnovém zájezdu na Malou ... Celý textFatru. Velice barevně poskládaný program, možnost tůr s rozličnou náročností, vše zajištěné, vše fungující. Slovensko je krásné a já poctivě doporučuji dalším klientům. Sama se určitě ráda vrátím. Jana Pavlíčková Srdečně Vás zdravím a přeji stejnou pohodu i do Švýcarska. Jana Pavlíčková Moravský Krumlov

Rakousko

Anna Formáčková (22.9.2020)

Dobrý den, V sobotu 12. 9. 2020 jsme s rodinou absolvovali jednodenní poznávací zájezd do Rakouska. Součástí zájezdu byla prohlídka soutěsky Steinwandklamm, ... Celý textvodopádů na řece Myra, Skywalk na plošině Hohe Wand a mnoho dalších přírodních krás Rakouska. Ráda bych prostřednictvím tohoto e-mailu vyjádřila naši velikou spokojenost s celým zájezdem. Obzvláště s panem průvodcem, kterým byl pan Petr Čtveráček. Pan Čtveráček vždy ochotně zodpověděl všechny zvídavé otázky a bylo na něm znát, že práce, kterou dělá, ho baví a naplňuje. Moc si vážíme pohodové a přátelské atmosféry, jež panovala po celý den a kterou pan průvodce pomáhal svým přístupem vytvářet. Za to mu patří velký obdiv a dík. Na závěr bych chtěla také poděkovat panu řidiči, který prokázal během zájezdu značnou odvahu, ale hlavně své schopnosti a um. I jemu patří velký obdiv. Ačkoliv náš původní zájezd měl mít jiný cíl, musím říct, že jsme všichni byli moc spokojeni a vaši cestovní kancelář můžeme jenom doporučit! Věřím, že se vám podaří komplikovanou současnou situaci u nás i ve světě úspěšně překonat. S pozdravem Anna Formáčková

Hochkar a souteska Wasserlochklamm

Krčálová (7.9.2020)

Dobrý den, chtěla bych poděkovat za krásný zájezd do Rakouska. Původně jsme objednali Medvědí soutěsku, ale kvůli havárii byl program změněn. ... Celý textZájezd nám vyšel na výbornou, počasí nám přálo, kochali jsme se luxusními výhledy. V soutěsce Waserlochklamm se nám až tajil dech nad krásnými vodopády. A poslední tečkou byla krátká zastávka u jezera poblíž Mariazell. Pan průvodce byl také úžasný. Moc děkujeme za krásně prožitou sobotu. Krčálovi

Lyžařský zájezd

Jiří Zahrádka (25.2.2020)

Dobrý den, výborné lyžování umocněné přítomností autobusu, bezvadné ubytování a strava. Díky za vstřícnost a starostlivost paní Vondráčkové při zajišťování skipasu na ... Celý textSan Pelegrino. Jiří Zahrádka

národní pouť Řím

Szkanderová M. (25.11.2019)

Dobrý den,chtěla bych touto cestou poděkovat vaší ck za zorganizování národní poutě do Říma.Velký dík rovněž patří průvodci panu Horákovi,který se ... Celý texto nás staral a poutavě podával výklady z historie nejen Říma .Poděkování rovněž řidičům za bezpečnou jízdu a šťastný návrat domů

Bílé Karpaty

Škodová J. (2.11.2019)

Dodatečně bych chtěla poděkovat za krásný zájezd do Bílých Karpat a Velehradu. Děkujeme průvodci panu Čtveráčkovi. Moc se nám to líbilo. ... Celý textS pozdravem Škodová. J.

Nádhera,pohoda,spokojenost

Margita a Lucie (15.10.2019)

Dobrý den, konečně se můžeme vyjádřit k mému vysněnému výletu do Říma a Vatikánu. Vynikající paní průvodkyně - majitelka CK, která božsky ... Celý textdokázala vyprávět o všech možných památkách, a proto vřelé DIKY, stejně tak i řidičům. Zájezd byl úžasně pohodový, sešli se ohleduplní a taktní účastníci - a to i třeba se dvěma holemi. Naše spokojenost je víc jak 100%! I počasí jako objednané. Babička s vnučkou /její první zahraniční cesta ::)) děkují a přejí hodně krásných dní a skvělých zájezdů celé cestovní kanceláři. Možná někdy zase spolu s Vámi. Srdečně zdravíme - BaGi a Luci

Chorvatsko-B.Voda

BENY (12.10.2019)

Dobrý den.Chci poděkovat za prima dovolenou.Delegátka Anita byla moc fajn. Vše proběhlo naprosto v pořádku.Určitě to nebyla poslední dovča s Vámi. ... Celý textMějte se,Beny

zájezd

Marie Mičková (20.9.2019)

Děkuji za krásný zájezd úžasného průvodce a šikovného řidiče. Moc jsme byli spokojeni a žasli jsme nad znalostí pana průvodce. Mičkovi

Kolmanová A.

Slovácko (12.9.2019)

Dobrý den... Musím pochválit za premieru tohoto zájezdu... skladbou velice povedený... bylo by potřeba takovýchto premiér povícero ! Hlavně velkou pochvalu panu průvodci ... Celý textČtveráčkovi... organizačně velice schopný pán... Jeho postarání se o účastníky, co se týká stravování jsem ještě nezažila ! Velice nám tím zájezd zpříjemnil ! Příjemné, slušné jednání se smyslem pro humor... mám i opačnou zkušenost, na kterou nelze zapomenout ! Jezdím na zájezdy několikrát do roka, mám těch zkušenostrí z cestování hodně... a nejen s Vomou, proto si dovoluji hodnotit... Zájezd hodnotím velice kladně a to s velkým přispěním pana průvodce ! Krásné stylové ubytování ...příjemný personál. ! Vždy říkám, nejvíc záleží na průvodci, řidičích a v neposlední řadě i na počasí, ale to musíme přijmout takové, jaké právě je... Zdravím a těším se na další sezonu... S pozdravem Kolmanová A.

Formulář nové recenze zájezdu
Text:
 
kod

INFOLINKA

568 821 115

FOTOGALERIE

VYHLEDAT ZÁJEZD

Typ:
Lokalita:
Zájezd:
Odlet:Kalendář odletu na dovolenou
Délka:
Doprava:
Strava:

Zaslat poptávku - dovolená

ZEMĚ

Kurzy měn
EMUEUR27,65
USAUSD23,29

Cestovní kancelář VOMA, s.r.o. - netkatalog.czCestovní kanceláře, agentury a dovolená - netkatalog.cz