Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Recenze zájezdů našich klientů Cestovní kancelář VOMA Třebíč

Cestovní kancelář pro Evropu, poznávací a pobytové zájezdy

Recenze zájezdů od našich klientů

Chorvatsko-Slovinsko

D. Nekulová a spol. (5.9.2019)

Vážená paní Premarová, chtěla bych Vám poděkovat za zájezd Chorvatsko-Slovinsko /17.8.-24.8.2019/ , byl úžasný a moc se nám líbil. Všechno prostě vyšlo ... Celý text- program, počasí, zážitky, jídlo a hlavně Vaše znalosti dané oblasti. Nechci zapomenout ani na milé bonusy!!! Přeji vám všem pěkný den a zase někdy "naviděnou"! S pozdravem D. Nekulová a spol.

Lurdy, Atlantik

Jan Přibyl (28.8.2019)

Byli jsme s panem Ing. Vondráčkem a jeho ženou v Lurdech, u Atlantiku a určitě tuto CK doporučujeme. Pan Ing. Vondráček ... Celý textnás dokázal zaujmout svým projevem, který byl i zároveň zábavný a akční, takže jsme se nenudili ani během dlouhé cesty.

Velka pochvala

Vlcek Zdenek (25.8.2019)

Velice dekujeme za nadherny zajezd Slovinsko : Chorvatsko predevsim pani pruvodkyni Ivone Premarove za jeji uzasne znalosti mist , ... Celý textktere jsme navstivily a za pristup ke vsem ucastnikum zajezdu. podekovani patri i super soferum proste ck Voma je SUPER a uz se tesime na pristi rok s pozdravem Vlcek Zdenek a Hlavkova Jaroslava

Švajčiarsko, Francúzsko a Taliansko

Miroslav Šatka, Lukáš Konečný, Patrik Macášek (15.7.2019)

Dobrý deň, chceli by sme sa Vám veľmi pekne poďakovať za úžasný zájazd do Švajčiarska, Francúzska a Talianska. Zájazd bol vynikajúco ... Celý textorganizovaný, dostatok osobného voľna a taktiež nás veľmi obohatil o množstvo nových zážitkov a informácií ktoré nám poskytol vedúci zájazdu. Pevne veríme že v budúcnosti sa nám ešte niekedy podarí absolvovať nejaký zájazd do Álp s CK VOMA. Ešte raz veľká vďaka! S pozdravom Miroslav Šatka,Lukáš Konečný,Patrik Macášek

RAKOUSKO 6.-9.6.

Babáčkovi (28.6.2019)

Dobrý den, chceme velmi poděkovat cestovní kanceláři Voma za zprostředkování velice pěkného poznávacího zájezdu, kde jsme navštívili mnoho krásných míst v sousedním Rakousku. Děkujeme paní ... Celý textprůvodkyni i řidičům.

15.06.2019

Makovická (24.6.2019)

Krásný výlet, výborný průvodce. Děkuji

Poděkování

Zdeňka Mikanová (17.6.2019)

Děkujeme za vydařený zájezd do Bavorska. Díky příjemné průvodkyni a šikovným řidičům, hezkému počasí a krásným zámkům Ludvíka II. i díky ... Celý textmístní přírodě a architektuře jsme prožili sváteční tři dny.

Recence

Zuzana Boudová (16.6.2019)

Dobrý den,moc chválím organizaci i pana průvodce na jednodenním zájezdu na Orlí hnizdo 15.6.2019. Ať se daří a moc děkuji.

Švýcarsko, Francie

Hradil (13.6.2019)

Dobrý den. Byl jsem s vaší cestovkou poprvé a byl jsem mile překvapen, zejména výklad p. Vondráčka byl vynikající, počasí ... Celý textse až na poslední den také vydařilo, takže velká spokojenost

RAKOUSKO 6.-9.6.

Babáčkovi (12.6.2019)

Dobrý den, touto cestou chceme poděkovat CK VOMA za zorganizování překrásného zájezdu do Rakouska. Za tyto čtyři dny jsme navštívili mnoho hezkých a ... Celý textzajímavých míst. Dík si zaslouží i paní průvodkyně a řidiči.

Formulář nové recenze zájezdu
Text:
 
kod

INFOLINKA

568 821 115

FOTOGALERIE

VYHLEDAT ZÁJEZD

Typ:
Lokalita:
Zájezd:
Odlet:Kalendář odletu na dovolenou
Délka:
Doprava:
Strava:

Zaslat poptávku - dovolená

ZEMĚ

Kurzy měn
EMUEUR25,86
USAUSD21,64

Cestovní kancelář VOMA, s.r.o. - netkatalog.czCestovní kanceláře, agentury a dovolená - netkatalog.cz